Coaching

Believing in yourself is the first secret to success
alex-perri-bmM_IdLd1SA-unsplash

Mijn manier van werken is heel eenvoudig: ervoor zorgen dat mijn klanten inzicht krijgen en daardoor geweldige resultaten behalen. De rest volgt vanzelf. Ik ben meer een teacher dan ik coach. Ik praat niet mee, maar je laat je leren en inzichten ervaren. Ik ben niet alleen maar bezig met het tonen van successen.Ik besteed mijn tijd en energie aan het helpen van mijn klanten en laten hun resultaten voor zich spreken.

Business Coaching (ghost)

De afgelopen jaren was is de ghost van verschillende CEO’s. Ghost????….ja ghost…
Waar landelijk business coaches aandacht besteden aan vaak de tactische bedrijfsvoering kom ik als business coach eerder in beeld. Ik begeleid high performance people en CEO’s gedurende het traject van ontwikkeling en verandering binnen de organisatie. Voordat de ontwikkelingen en/of veranderingen in de organisatie besproken worden of gang worden gezet is het voor CEO’s prettig om te klankborden met een sparringspartner. Ik ben die sparringspartner. Samen met jou kijk ik naar de huidige stand van de organisatie, de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden zowel positief als eventueel negatief, waar potentie ligt en bespreken we je inzichten en gedachten voor groei en ontwikkeling van de organisatie. Hierbij kijk ik als business coach (ghost) ook naar de persoonlijke omstandigheden waar jij je in bevindt en onderzoeken we samen de mogelijkheden.

Ik ben meer een teacher dan een coach. Als je iemand zoekt die met je meepraat moet je niet bij mij zijn. Ik druk je met de neus op de feiten en ben een sparringspartner die luistert en je inzichten geeft. 

Ik laat je als business coach zien waar de mogelijkheden liggen en geef je de tools om te ontwikkelen en te groeien. 

Belangrijk om te weten

Het traject dat je samen met mij ingaat is intensief. Daarom is het belangrijk dat er een goede klik is en er zo een band van vertrouwen kan ontstaan. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen wij samen onderzoeken of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden. Ik sta in verbinding met drie andere professionals in deze specifieke manier van coachen. Het kan zijn dat ik je vraag met één van deze professionals contact op te nemen. Dit met de intentie dat ik weet dat je dan meer kunt bereiken dan als je bij mij het traject ingaat. 

Personal coaching

Als personal coach heb ik veel mensen mogen begeleiden op energetisch niveau. Hoe zorg jij als persoon ervoor dat je in je energie blijft en je goed blijft voelen in een snel veranderende wereld. Dat je je hierdoor wordt beïnvloed is niet raar, maar het is niet fijn als het je teveel uit evenwicht haalt. 

Tijdens gesprekken ga ik dieper in op wat er speelt in jouw leven, wie je bent en waar je voor staat. Bekijken we je relatie (s), omgeving, de verbinding met jezelf (spiritualiteit) en je gezondheid. Maar ook onderzoeken we je kennis en levenservaring, je manier van denken en omgang met je omgeving. Wat creëert bij jou rust en maakt je onrustig. Waar sta je voor, waar liggen je ambities en (voor)oordelen en wie ben jij in deze wereld en welke plek zou je in willen nemen?

Het doel van een coachingsessie is de weg in te slaan die leidt tot verdieping in jezelf, je dieper weten. Door het bewust inzicht ontwikkelen in jouw eigen gevoelswereld, jouw gedrag en functioneren, begeleid ik je een stukje op weg naar persoonlijke groei, zingeving en effectiviteit. 

Belangrijk om te weten

Er zijn meerdere mensen die gebruik maken van mijn kennis en kunde. Daardoor is er een wachtlijst ontstaan van minimaal 2 maanden. Geef je gegevens door en als er een plek vrij komt neem ik contact met je op. Als coaching op dat moment niet meer wenselijk is dan begrijp ik dat. 

The way of success is the way of continuous pursuit not knowledge -Napoleon Hill-